منبع مصاحبه


رتبه 2 زبان و ادبیات انگلیسی-سال 1389


لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

هومان مهرابيان، نام پدر: مظفرعلي، متولد 1364 ، صادره از كرمان، شماره شناسنامه 125

نام واحد دانشگاهي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

دانشگاه تهران، رتبه‌ 2، رشته ادبيات انگليسي

فارغ‌التحصيل چه سالي و كدام واحد دانشگاهي هستيد؟

دانشگاه شهيد باهنر كرمان، ادبيات انگليسي

آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت مي‌كنيد؟ در صورتي‌كه سال‌هاي گذشته شركت كرده‌ايد آيا قبول شده‌ايد، علت شركت كردن مجددتان چيست؟

بله، اين‌بار دفعه اول بود.

نظر شما در خصوص نقش مشاورين تحصيلي مؤسسه در كسب رتبه و موفقيت دانشجو چگونه است؟

بسيار مفيد و نقش آفرين است زيرا خيلي از منابع مرجع در دانشگاه گنگ هستند و غالباً دانشجو نمي‌داند از كجا و چه طوري بايد شروع كند، حضور اين افراد سبب مي‌شود كه با حفظ اعتماد به نفس مطالب و يا فصول مهم را پيدا كند و مستمر به مسير خود ادامه دهد.

تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين در روز چقدر بوده است؟

به طور ميانگين حدود 8 ساعت در روز مطالعه داشتم

نظر شما راجع به تهيه بسته‌هاي آموزشي مؤسسه چيست؟

بسيار موثر بودند، زيرا تعاريفي كه به صورت كلي و مبهم وجود دارد با استفاده از اين جزوات به تعاريف ساده و شفاف تبديل شده و سعي شده بوسيله كتاب‌هاي موجود در اين بسته‌ها تاكيدي مفيد به زبان عمومي شود كه واقعاً در اين رشته عدم تسلط به زبان عمومي جزء ضعف‌هاي اصلي دانشجويان محسوب مي‌شود. همچنين آزمونهاي خودسنجي و آنلاين موسسه بسيار ايجاد علاقه و رقابت مي‌كند.

نظرتان در خصوص آزمون‌هاي آزمايشي به ويژه آزمون‌هاي مدرسان شريف بيان نماييد؟ ميزان تطابق آن‌ها با سئوالات كنكور چگونه بوده است؟

بله، تجمع اين همه سوالات استاندارد و طبقه‌بندي شده يكجا كار بسيار دشواري است وشايد نادر. همچنين سعي شده حد الامكان در پاسخ تشريحي سوالات نكته‌اي از قلم نيافتد و در صورتي كه تستها داراي نكته‌ انحرافي و يا تله علمي باشند آن را نيز بررسي كرده است.

نظر تان در خصوص كتب موسسه چيست؟ ميزان كيفيت و تأثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بسيار عالي و جامع نوشته شده است، عرض كردم ضعف دانشجويان اين رشته بيشتر در محور زبان عمومي مي‌گردد كه خوشبختانه كتب موسسه كاملاً آن را مورد بررسي قرار داده است. جالب اينكه در كتاب‌هاي ديگر مؤسسات مطالب كم و ناقص ارائه شده و اين موضوع ممكن است از نظر ظاهري، بعضي از دانشجويان را فريب دهد ولي مي‌توانند با توجهي كوتاه به فهرست كتابهاي اين موسسه، به ناقص بودن آن كتاب‌ها پي ببرند.

عوامل مؤثر در موفقيت شما كدام موارد بوده است؟

برنامه‌ريزي، تلاش،‌ دقت ، منابع آموزشي

در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آتي خود داشتيد؟ آيا دوباره در كلاس‌ها شركت مي‌كرديد؟ در صورت مثبت بودن پاسخ آيا مدرسان شريف را انتخاب مي‌كرديد؟

بله دوباره شركت مي‌كردم و اين بار بيشتر درس مي‌خواندم و حتماً‌دوباره از آزمون‌ها استفاده مي‌كردم.